sunnuntai 1. joulukuuta 2019

It is December

Mietin tässä, että olisiko minunkin pitänyt tehdä joulukalenteri tänne blogiin, mutta koska sain sen idean vasta niin myöhään, niin en olisi mitenkään ehtinyt sitä toteuttaa. Joten tänä vuonna vain nautin muiden tekemistä joulukalentereista <3 Ensi vuonna sitten jos tuntuu siltä! 

Joulukuu on kuitenkin aina niin kiireinen ja se on varmaan aina maailman lyhyin kuukausi, niin en ota stressiä siitä! Jos marraskuulle tekisi oman joulukalenterin, niin menisikö silloin marraskuukin ohi kaikista nopeiten :D Ehkä ensi vuonna voisi kokeilla myös semmoista pre-Christmas joulukalenteria ;)

Joulu on kyllä ihaninta aikaa ja lapsen kanssa siitä nauttii vielä enemmän. <3 Tai ainakin jotenkin se lapsen ilo on tarttunut myös minuun. Eikä sillä, kyllä minä ilman lastakin nauttisin joulusta, mutta se on vaan jollain tasolla niin erilaista lapsen kanssa. Me viikonloppuna tehtiin pipareita, laitettiin joulutabletit pöydälle ja saatiinpa vielä ensimmäinen joulukukkakin. Meille tulee myös ehdottomasti joulukuusi tänä vuonna! Pitäisiköhän vielä tilata aatoksi joulupukkikin... ;)


No ei postaus ilman käsityökuulumisiakaan. Nämä kuulumiset tulevat nyt ihan ex tempore, koska sain vielä idean tähän postaukseen kello 22.17 tänään. Tällä viikolla sain valmiiksi maailman ihanimman palmikkopipon, joka pääsi käyttöönkin heti. Sopivasti tulivat lumet ja pakkaset tänne eteläänkin, nautitaan niistä hetki! Varmaan tästä piposta johtuen podin eilen ja tänään pientä neulomismasista, koska ei oikein huvittanut mikään neuletyö ja ei edes ollut mitään ideaa aloittaa uutta. Mutta koska nämä ovat kausia ja menevät ohi yhtä nopeasti kuin tulevatkin niin tiesin, että ei niistä kannata välittää. Tästä johtuen sain myös villapaidan vihoviimein pääteltyä ja nyt ei ole kuin enää kappaleiden yhdistäminen. Se etenee ja valmistuu! Samalla myös haaveilen vaaleanpunaisesta kaulahuivista, mutta todennäköisesti joudun hylkäämään projektin, sillä en haluaisi ostaa lankaa ja omasta lankavarastosta ei löydy vaaleanpunaista. Olen myös miettinyt tulevan viikonloppureissumme matkakäsityötä, ja ehkä joudun toteamaan, että joudun olemaan siellä ilman käsityötä, osaisinkohan olla? 

Ensi viikolle on kuitenkin luvassa marraskuun luetut kirjat, marraskuun kulutus sekä yhden ihan superhelpon ohjeen esittely! Nyt nukkumaan ja hyvää yötä! Toivottavasti pidit myös tällaisesta ex tempore kuulumispostauksesta, näitä en ole tainnut aiemmin tehdäkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti