perjantai 20. joulukuuta 2019

Puikkoperjantai

Luvassa olisi taas keskeneräisen käsityön esittelyä eli puikkoperjantaita. Tällä hetkellä keskeneräisiä käsitöitä on noin kolmisen kappaletta. Niistä ajattelin valita sellaisen, joka ei ole edistynyt hetkeen (= moniin viikkoihin) ollenkaan. Uskokaa tai älkää, näitäkin hetkiä on, etteivät käsityöt edisty juuri ollenkaan. Jospa tästä saisin inspiksen jatkaa tätä käsityötä. 

Kyseessä on siis tuubihuivi Baby Merinosta. Ihastuin tähän tuubihuiviin melkeinpä heti, kun näin sen, mutta jostain syystä sain sen puikoille vasta marraskuussa. Ja siitä lähtien se on ollut oikeastaan tässä tilanteessa, ettei se ole edistynyt alun resorin jälkeen juuri ollenkaan. Tiedän oikeastaan syynkin siihen. Minulla on välillä tällaisia kausia, että en saa aikaiseksi työn jatkamista ollenkaan. Sama taisi käydä erään pipon kanssa, että se vain oli paikallaan ja oli paikallaan. Mutta sitten kun saan sen draivin ja vauhdin päälle, niin minua ei pysäytä kukaan eikä mikään. Tiedän jo nyt, että rakastan tuota tuubihuivia, se on niin ihana <3 Odottakaapas kun näette sen valmiina; se on ihana! Malli on niin kaunis, että alunperin ihastuin tähän ohjeeseen sen kauneuden takia!


Muita käsityökuulumisia oikeastaan sen verran, että sain vihdoin ja viimein unipussilangat ja olen oikeastaan neulonut tällä viikolla vain sitä. Se malli on helppo ja sitä tulee niin helposti neulottua, ettei malttaisi lopettaa ollenkaan. Hyvä näin, koska se pitäisi olla valmiina helmikuun lopussa. Aiemmin täällä kerroin siis osallistumisestani 100unipussia -haasteeseen ja sitä unipussia olen siis tehnyt oikein urakalla. Olen tänä vuonna kyllä tehnyt neulehyväntekeväisyyttä kaiken muun ohella ja ai että, kuinka tykkäänkin siitä. Sain vielä tällä viikolla yhden toisenkin hyväntekeväisyysidean tai oikeastaan joulun ilahduttamisidean, että se pitäisi vielä toteuttaa tässä ennen joulua.

Mutta tämä oikeastaan nyt puikkoperjantaista ja mitä sinulla on tällä hetkellä puikoilla?

2 kommenttia:

  1. Jotkut työt vaan kestää vähän kauemmin tehdä =D Jos inspis on hukassa niin silloin ei kyllä auta väkisin yrittää, tulee vaan virheitä ja purkuhommia, mulla ainakin. Puikoilla on just nyt Annika Leväsen Adventtisukat 2019. Huomenna paljastuu viimeinen ja neljäs osio, joten taas pääsee neulomaan. On ollut opettelemista tähän tahtiin kun kerran viikossa tulee ohjetta lisää. Toisaalta töissä on ollut sen verran kiirettä, että kotona ei ole jaksanut mitään välityötä aloittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin se taitaa vaan olla että aina ei huvita neuloa tiettyä työtä! Ja se on kyllä totta, että jos muussa elämässä liian kiirettä niin ei jaksa neuloa ainakaan mitään hankalaa!

      Poista