sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Realistinen TO KNIT -lista

Tajusin, että mulla on oikeastaan kaksi TO KNIT -listaa. Toinen on ehkä hieman haasteellisempi ja vaatii pidemmät suunnittelutyöt ja toinen sitten helpompi sen osalta ja sieltä niitä ideoita tuleekin napattua toteutukseen hyvin paljon. Realistinen on ehkä hieman huono sana, sillä molemmat ovat kyllä realistisia, ehkä vain hieman erilaisella tavalla. Viimeksi kirjoittelin täällä välichekkauksen TO KNIT -listasta, ja onpa kyllä ilo lukea nyt tuota postausta, kun esimerkiksi joulukalenteri on valmis. Samoin kuin punainen pipo tai oikeastaan onpa tullut muutama punainen pipo tehtyäkin :D Myös taaperon villapaita on tullut valmiiksi, vaikka tuolla olen näemmä luovuttanut sen suhteen. Mutta nyt siihen listaan:

** pipo Drops Nordista. Viimeksi toissapäivänä haaveilin piposta Drops Nordista. Mulla olisi pari vihreää kerää Drops Nordia ja niistä on varmaan laitettava pipo tulemaan. Vaikka olen inhonnut vihreätä väriä, mutta kyllä se varmaan ihan kiva pipo silti olisi. Ainut miinus, että olisi varmaan tehtävä myös vihreä huivikin siihen. 

** pipo Nordic Woolista. Seuraavaksikin on pipo listalla, mutta tällä kertaa palmikkopipo! Näin nimittäin Novitan sivuilla ihanan palmikkopipon Nordic Woolista. Ohje on nimittäin tämä palmikkopipo. Mulla olisi nimittäin pari kerää tuota lankaa, ja pitäisihän ne saada kulutettua johonkin. Olen vain miettinyt, että kuinka monta palmikkopipoa ihminen tarvitsee ? :D Jos minulta kysytään, niin niitä ei vain voi olla liikaa koskaan :D 

** vaaleanpunainen kaulahuivi. No koska sain valmiiksi vaaleanpunainen pipon, niin en ole saanut mielestäni vaaleanpunaista kaulahuivia <3. Mallia mulla ei ole kyllä tiedossa, enkä yhtään oikein edes tiedä millaisen tahtoisin. Tätä ideaa pitäisi kyllä vielä työstää, sillä ei se vielä ole valmis eikä mulla olisi edes lankaa tähän.
** villapaita itselleni. Tämä idea on ollut mielessäni jo vaikka kuinka kauan, ja yhdessä vaiheessa suunnittelin siihen jo lankojakin. Näyttää vaan pahalta, että talvi on varmasti jo ohi kohta ennen kuin saan tämän edes puikoille. Idea olisi kyllä suunnilleen valmis, mutta langat vain puuttuvat ja en oikein haluaisi ostaakaan lankaa tällä hetkellä. No aika näyttää taas, miten tämän idean käykään. En halua kyllä luovuttaa!

** villahousut lapselle. Aiemmin postasin suosikkeja Klompelompe -kirjoista, ja siellä oli vaikka mitä kivoja villahousuja lapselle. Lisäksi näin jossain blogissa kivat villahousut. Nämä olisin kyllä tahtonut jo tälle vuodelle lapselle, mutta saapi nähdä miten käy. Idea näihin ei sinänsä ole ihan selvillä, mutta aika yksinkertaiset haluaisin. Väriltään ne voisivat olla vaaleansiniset tai vihreät, mutta kieltämättä harmaatkin ovat alkaneet koukuttaa. 

Tällä hetkellä en oikein haaveile muista neulottavista. Toki ehkä jotain kaukaisia ajatuksia edelleen on aiemmista kirjoitetuista jutuista, mutta olen tainnut uskoa, että jos et vuoteen pistä puikoille haaveilemiasi asioita, niin eivät ne haaveet ole vielä valmiita tulemaan ulos kaapista :D 

Kuva liittyy haaveisiin siksi, että kuvassa näkyvät sukat ovat oma malli ja pistin ne vain puikoille taannoin ja aloin neuloa. En ole tainnut kertoa kuvissa näkyvistä sukista pahemmin ollenkaan saatikka julkaissut ohjetta. Taisin tehdä Instagramiin gallupin ja turkoosi-valkoiset saivat enemmän ääniä, niin aloin sitten neuloa niistä langoista ja yllä olevat sukat niistä sitten tuli. Tällä hetkellä en oikein haaveile mistään sukista, sillä tänä vuonna on tullut niin paljon neulottua sukkia. Taisin kyllä taannoin pohtia instagramissa, että pitäisiköhän ensi vuoden tavoitteiksi pistää Niina Laitisen jokin sukkamalli. Siihen olisi jo mielessä tietty mallikin, mutta katsotaan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti