perjantai 27. joulukuuta 2019

Puikkoperjantai: mitä puikoilla tällä hetkellä?

Toivottavasti joulu on mennyt hyvin ja nyt on vuorossa taas paluu arkeen, ainakin hetkeksi, huomennahan on taas viikonloppu! Luvassa on nyt siis puikkoperjantai eli katsaus mitä puikoilla tällä hetkellä. Jouluksi reissun päälle otin mukaan neljät uudet langat, koska en osannut päättää, mitä haluaisin aloittaa ja ottaa mukaan. Kuulostaa paljolta, mutta olipahan ainakin valinnanvaraa. :D Aattona taisin saada valmiiksi kaksi eri työtä, ja siksi oli aika väljää puikoilla. Ja kyllä, tein kyllä muutakin aattona kun neuloin. Menomatkalla aloitin yhden uuden työn autossa, mutta sen sain sitten joulun pyhinä valmiiksi, niin siitä en voikaan nyt kertoa. Sama juttu paluumatkan kanssa; aloitin silloinkin uuden työn ja se onkin ainut, joka on puikoilla tällä hetkellä, niin esitellään sitten se. 


Aloitin siis paluuliikenteessä uuden pipon. :D No eipä varmaan ollut yllättävää, sillä pipokuume vaivaa edelleen. Novitan Aada-palmikkopipo on minusta niin kiva, niin päädyin aloittamaan taas sen. Tällä kertaa teen sen turkoosin värisestä langasta, sillä sitä oli lankavarastossani. Tämä pipomalli on kyllä niin kiva ja helppo, että sitä suosittelen kyllä kaikille! Saapi nähdä, täytyykö tehdä myös turkoosinvärinen kaulahuivi, sillä viime aikoina olen alkanut myös miettiä kaulahuivien ohjeita. 

Eipä ollut siis vaikea valita, minkä työn esittelen, sillä on vain tämä yksi työ puikoilla tällä hetkellä. Sen sijaan valmiita töitä olisi vaikka kuinka paljon esittelyyn. Täytyy vaan saada aikaa kuvailuun ja niin pääsen kertomaan niistä täälläkin. Ja hei nythän päiväkin alkaa jo pikkuhiljaa pidentymään, niin saadaan taas valoa enemmän ja on helpompi kuvailla. 

Sain myös yhden uuden idean tässä autossa eilen. Meillä olisi nimittäin ehkä yhdet pyöreät juhlat tulossa, niin haluaisin tehdä huivin. En olekaan neulonut huivia todella pitkiin aikoihin, ja siksikin se olisi kiva aloittaa. Mutta ainut vaan, että vajaassa kuukaudessa se pitäisi saada valmiiksi, niin en ole varma, onnistuisiko se. Malli olisi valmiina, nimittäin mun yks ihan lempparimalli, jota olen tehnyt todella paljon. Eihän siinä tietenkään auta kuin alkaa vaan tehdä eikä jaarittele tässä :D Nyt on kyllä taas ideoita niin paljon mielessä, ettei oikein tiedä, että miten päin olisi. No aika näyttää näissäkin, ja ehkäpä sitten ensi perjantaina pääsen näyttämään sitä huivia, jos olen sen silloin aloittanut. Sitä ennen on kuitenkin luvassa perinteiset joulukuun luetut kirjat ja joulukuun kulutus. Tein myös kirjayhteenvetoa tältä vuodelta, eli jos kirjavinkit ja -suositukset kiinnostaa niin sitäkin luvassa ensi viikolla. Ja olihan sitä muutakin tulossa, mutta jotenkin on aina kuun lopussa mielessä nämä vakkaripostaukset, kun niihin on tullut jo tapa kirjoittaa ne.

Nyt toivotan mukavaa perjantaita ja hei, kerro ihmeessä mitä sulla on puikoilla just nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti