perjantai 13. joulukuuta 2019

Uusi postaussarja: puikkoperjantai

Keksin tässä taannoin uuden postaussarjan. Aiempia postaussarjojahan täällä blogissa on kuukauden luetut kirjat ja kuukauden kulutus. Nyt alan lisäksi tehdä puikkoperjantaita. Puikkoperjantai tosin tulee olemaan enemmän instagramin puolella ja ehkä vielä enemmän Instagram Storyjen puolella. Mikä puikkoperjantai siis on?

Puikkoperjantai on perjantaisin toteutuva esittelysarja, jolloin kerron aina, mitä silloin on puikoilla. Eli vähän niinkun keskeneräisten töiden esittelyä. Koska minusta ei ehkä ole neulevloggaajaksi, niin olen ottanut tavaksi höpötellä Instagram Storyjen puolella vähän sekalaisia juttuja käsitöistä ja langoista. Storyt ovat tarpeeksi lyhyitä, mutta kuitenkin sen verran pitkiä, että sinne saa vähän juttuja käsitöistä. Ja mikä parasta ne ovat sellaisia arkisia kuulumisia / höpöttelyjä, joita ei editoida liikaa tai juuri ollenkaan. Otan kuitenkin oikeuden tarpeen niin sattuessa tehdä puikkoperjantain joskus jo torstaina jos perjantaina on muuta kiirettä tai miksei lauantainakin. Tarkoituksena on kuitenkin tehdä tästä kerran viikossa esiintyvä sarja. En ole varma, tuonko tätä blogin puolelle jollain tavalla! Ehkä sen voisi? Siihen ei ole vielä mitään ajatusta, voisinhan toki täälläkin esitellä kerran viikossa mitä sillä hetkellä on puikoilla. Tähän mennessä puikkoperjantai on jo ollut Instan puolella pari kertaa ja olen tykännyt siitä ihan hirveästi. Eli ota minut instaseurantaan @sweetsandsocks niin pääset seuraamaan puikkoperjantaita reaaliaikaisesti ja kuulemaan arkisia höpötyksiäni.


Voisin kyllä tuoda tämän konseptin myös tänne blogin puolelle, mutta ehkä hieman eri tavalla, koska täällä ei kuitenkaan voi kertoa sanallisesti töistä ja osittain täytyy tehdä etukäteen ne postaukset. On nimittäin ollut ihan superkiva höpötellä keskeneräisistä töistä, niin olisi kyllä kiva tehdä sama täällä bloginkin puolella. 

Nyt toivotan kivaa perjantaita kaikille ja hei, mitä sulla on puikoilla tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Otin sut seurantaan instassa sekä täällä bloggerissa:) Puikoilta tipahti just tänään Jonttulakki, mut onneksi toisilla puikoilla on vielä Sweet things -blogin yhteisneulonnan Adventtisukat. Tässä ehtii kyllä välissä neuloa taas jotain muuta, kun sukat etenee hitaasti.
    Tervetuloa piipahtamaan blogissa www.pilkettahandmade.blogspot.com tai instassa @pilketta_handmade.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, me taidetaankin jo seurata toisiamme ja mäkin aina vilkuilen sun blogia. :)

    VastaaPoista