sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Värien maailma ja omat lempparivärit

Kello lyö jo melkein puoltayötä, mutta jostain sain idean ja pitihän sitä alkaa työstää. Päädyin nimittäin miettimään värejä ja omia lempparivärejä sekä myös inhokkivärejä. Näin joulukuisena iltana, jolloin valon määrä on todella pientä. Ja vielä vähemmän valoa, jos sattuu olemaan sateinen ja harmaa päivä, niin eihän se nyt mikään ihme jos mielikin on ihmisillä harmaa ja synkkä? Kun ilmakin on niin synkkä.

Jokaisella meistä on omat lempparivärit ja pukeudumme niihin ja varsinkin neulomme juuri niillä lemppariväreillä. Aloin miettiä, että mikä on minun lemppariväri? Saatan pukeutua mustiin vaatteisiin ja muihin hyvin hillittyihin väreihin varsinkin talvella. En koe, että pukeutuisin johonkin lemppariväriin, sillä aina joko ala- tai yläosa on mustaa. Koen, että mustaan väriin on jotenkin helppo piiloutua ja turvautua varsinkin näinä harmaina ja sateisina päivinä. Kesällä sitten ihmiset uskaltaa irrotella värienkin suhteen :D Mutta langoissa ei mulla varmaan ole mitään lemppariväriä. Aiemmin olisin varmaan sanonut, että pinkki ja lila. Mutta nyt, en oikeastaan tiedä! Olen aiemmin kertonut rakkaudestani punaisiin pipoihin, mutta johtuukohan sekin vain siitä hiton punaisesta kaulahuivista johon haluan, että pipot matchautuvat? :D Tai siis onhan pinkit ja lilat lankakerät aika herkkuja ja kivoja ja mikäs niitä neuloessa, mutta viime aikoina olen jotenkin alkanut nähdä muissakin väreissä potentiaalia. Nimittäin minulla on kasa glittermäistä lilaa lankaa, josta en oikein edes keksi mitään neulottavaa. Miten se nyt voi olla mahdollista? Yritin jo suunnitella lilaa villapaitaa, mutta ei se oikein tuntunut omalta, niin jätin sen suunnitelman taakseni. Ehkä pitäisi ostaa mustaa lankaa niin lilakin näyttäisi kivalta mustan langan kanssa. Mikäköhän siinäkin muuten on, ettei juurikaan koskaan osta mustaa lankaa?


Sukkalaatikkosukissani pääväritys taisi olla aika maanläheinen. Oli keltaista, marjapuuronväristä, harmaata, ketunväristä... Saattoi siellä nyt olla ripaus jotain pinkkiäkin sekä lilaa. Julkaisin marraskuussa kuvan kimaltelevista harmaista perussukista, ja minusta ne olivat sinä hetkenä täydelliset. Sopivat täydellisesti harmaaseen päivään sekä malli oli oma ja kiva. Kokokin oli täydellinen! 

Tällä hetkellä omat lempparivärit langoissa on tummanpunainen ja harmaa. Niistä olen neulonut maailman kivoimmat sukat. Lempivärit muuttuvat ja nehän voivat olla vaikka puolen vuoden päästä ihan eri kuin nyt. Katsotaan ja palataan sitten tähän postaukseen ;)

Haastan itseni tekemään oikein värikkään sukkaparin seuraavaksi! Who is in with me? Julkaisen sen sitten täällä, niin saatte päättää, että onko se tarpeeksi kirjava ja värikäs! Ja ei kun suunnittelemaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti