maanantai 30. joulukuuta 2019

Viime vuoden tykätyimmät kuvat ja tarinoita niiden takana

Vuoden viimeisiä päiviä vietetään ja Instagramissa on näkynyt ihmisillä viime vuoden tykätyimpiä kuvia. Päätinpä minäkin sitten osallistua sellaiseen ja sain vielä idean, että kerron jokaisen kuvan takaa jonkin pienen tarinan. Vähän niinkuin behind the scenes -materiaalia :D Tässä siis minun viime vuoden tykätyimmät kuvat:

7/9 kuvista on sukkia joten villasukat taitaapi sitten olla minun seuraajien suosikkeja. Vaikka itselläni taitaa olla viha/rakkaus -suhde villasukkiin, niin on kiva nähdä, että ne ovat niitä tykätyimpiä juttuja. Toisaalta sukkalaatikkoprojektin myötä tuli myös tehtyä eniten villasukkia. Aloitetaanpa sitten loogisesti ylhäältä alas vasemmalta oikealle. Ensimmäisenä on valko-vaaleanpuna-ruskeat sukat kismettien kaverina. Niiden tarina on oikeastaan alkuvuodelta, ja taisinpa ne nimetä muuten suffelisukiksi. Minusta suffelimakeinen kuvaa ehkä niitä paremmin kuin kismet :D Halusin tehdä suffelisukat ja ne piti oikeastaan antaa joululahjaksi jollekin lapselle, mutta koska sukista tuli niin isot niin ne ovatkin aikuisten kokoa. Saatanpa ottaa ne itselleni, sillä väriyhdistelmä miellyttää minua kovin.

Seuraavana vuorossa on lyhytvartiset palmikoilla varustettuna. Nämä tein lyhytvartisten sukkien sesonkiaikana. Kesällä nimittäin hurahdin todella lyhytvartisten sukkien neulomiseen; ne ovat niin kivoja neuloa että tein varmaan lähes 10 parit niitä. Näiden malli on oma; varressa on pientä palmikkoa ja muuten raitoja. Niistä minulle tulee mieleen syksy ja oli pakko kuvausrekvisiitaksi ottaa syksyn lehtiä. Viimeisenä ylärivillä on itsetekemäni gugguupipo. En ole kovinkaan merkkiystävällinen mitä tulee lapsen vaatteisiin ja olen ostanut aika paljon lapselle vaatteita kirpparilta (vielä kun voi!) ja olen aina välillä vähän ihmetellyt näiden Gugguu -pipojen menekkiä. Viime talvena niitä näki tosi paljon lapsilla ja kieltämättä halusin myös sellaisen; lapset ovat niin söpöjä tupsupipoissa. Koska en silloin raaskinut maksaa aika paljon yhdestä piposta, päätin, että teen sellaisen. Malli on googlen kautta löydetty ja postaus piposta löytyy täältä. Piposta tuli mielestäni kiva, vaikka käyttökertoja sille on kertynyt aika vähän. Toisaalta, nythän se talvi ehkä vasta alkaakin ;)

Keskimmäisellä rivillä on kolmet sukat, joiden kaikkien malli on oma tekemä. Punaiset palmikkosukat ovat oma lempparini ja ne ovat tehty Novita Välkkeestä. Tekohetkellä olin aika rakastunut kimallelankoihin ja muistan, kuinka hetken mielijohteesta ostin nuo kerät. Halusin suunnitella itse palmikkosukat niistä ja minusta niistä tuli tosi kivat. Samoina hetkinä myös kyllästyin apupalmikkopuikkoon ja keksin valepalmikot ja aloin neuloa valepalmikkosukkia. Keskimmäiset valepalmikkosukat taitavat olla ensimmäisiä, sillä en silloin vielä hoksannut, kuinka sen reiän saa piiloon valepalmikoista :DAlimmalla rivillä on ehkä omat lemppareimmat kuvat. En vaan voi olla rakastamatta tuota vaaleanpunaista palmikkopipoa <3. Taisin purkaa pipoa hyvin monta kertaa, ennen kuin sain siitä silmääni miellyttävän. Vaaleanpunainen kynttilä on ystävänpäivälahja mieheltäni joskus vuosien takaa ja poltin sitä ensimmäistä kertaa kuvanottohetkellä ;) Pari uutta Isoveli-kerää muuten odottelevat josko saisin taas tuon palmikkopipon puikoille. ;) Keskimmäiset raitasukat ovat jämälankasukat ja olenkin aika yllättynyt, että juuri ne ovat päässeet tykätyimpiin kuviin, sillä aloin tehdä niitä hetken mielijohteesta ja minulla ei ollut mitään ideaa, että millaiset sukat teen. Viimeisimpänä kuvissa on mun ikuinen lempparipalmikkomalli <3. Koska sukat ovat niin kivat, niin omistin niille oikein oman postauksen. Malli on Novitalta vuonna 2008. Olen tehnyt niitä varmaan kymmenittäin, ja annan niitä lahjaksi, jos en muuta lahjaa keksi. Esimerkiksi tänä jouluna niitä meni ainakin kahdet ja annoin ne myös kummitädilleni. Jos en keksi muuta neulomista, niin saatan aloittaa nämä sukat ihan vaan koska haluan neuloa jotain :D

Tässäpä jotain tarinoita näiden kuvien taustalta. Mikä on sun lempparikuva?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti