tiistai 3. joulukuuta 2019

Neulehyväntekeväisyyttä: 100 unipussia -haaste

Rakastan unipusseja! Tai oikeastaan niiden tekemistä ;) Ette ehkä muista, mutta olen aiemmin kirjoittanut to knit -listasta, jolla on unipussi. En ole sitä tähänkään päivään mennessä ssanut tehtyä, mutta listoilla se keikkuu kyllä vieläkin. Nyt kun taannoin näin Novitan ja Meidän Perhe -lehden instagramtileillä 100 unipussia -haasteesta, ilmeeni kirkastui ja tiesin heti miettimättä yhtään sekunnin sadasosaakaan, että tähän osallistun! Idea on siis tehdä unipussi ja lahjoittaa se ensi- ja turvakodille. Mielestäni on aina yhtä kiva tehdä hyväntekeväisyyttä ja varsinkin jos kohteena on pienet vauvat ja apua tarvitsevat niiden vanhemmat, niin ei minun kauan tarvitse miettiä, ettenkö osallistuisi. 

Kuva lainattu Meidän Perhe -sivulta. 

Ensin ajattelin, että saa itse valita unipussin mallin, mutta ilmeisesti se pitäisi olla tuon kuvanmukainen. Vaikka en nyt usko, että kieltäytyvät muista unipusseista. Itse ajattelin kyllä tehdä tuon kuvassa näkyvän unipussin. Tavallaan tämä on haaste minullekin, kun täytyy neuloa ohjeen mukaan ;) Mutta enköhän selviydy. Eniten ehkä mietityttää tuo aikataulu, kun pitäisi olla lähetettyinä ensi helmikuun loppuun mennessä. Kun tässä on kuitenkin muukin elämä ja muutkin neulomukset, mutta täytynee vaan priorisoida, niin tulee tehtyä. Onhan tässä joululomakin edessä, ja tuollaisen pienen 50-60 cm:sen unipussin neulonee ehkä nopeasti. 

Täältä löydät siis lisätietoa asiasta: 100 unipussia -haaste.

Tuo linkki on siis Vauva- lehteen ja sieltä löydät enemmän tietoa ja mm. tuon unipussin ohjeen. 

Olin niin innoissani tästä haasteesta, että halusin levittää haasteen sanomaa ja tuoda sen ilmi kaikille innokkaille neulojille! Aiotko osallistua tähän haasteeseen?
 

8 kommenttia:

 1. Moikka
  Oisko sulla jakaa tätä ohjetta, kun vauva.fi sivulta ohje on poistunut ja haluaisin tehdä omalle tulevalle bebelle tämmösen ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, se on poistunut. Enpä oo varma tuliko sitä tulostettua aikoinaan mutta voin yrittää etsiä sen kun ollaan kotona seuraavan kerran.

   Poista
 2. Oisko ohjetta pussille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vastaus kuin yllä. :) Voin tsekata onko kotona mutta en oo varma.

   Poista
 3. Ei tainnut löytyä ohjetta? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin se vissiin on. En ikinä tulostanut sitä joten ei ole valitettavasti :/

   Poista
 4. Hieno tämä unipussihaaste. Tykkään harrastaa itse neulomista ja voisin kokeilla neuloa unipussin. Ystävästäni tuli mummo muutama kuukausi sitten ja hän oli vauvalle hankkinut unipussin, mikä ilmeisesti on merinovillasta tehty. Merinovilla on mielestäni kyllä hyvä materiaali ainakin alusvaatekerrastossa joten varmasti hyvä materiaali myös unipussissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi kiva haaste ja tätä unipussia oli vielä ihanampi neuloa! <3 Novitan sivuilla on kiva unipussin ohje, kurkkaa ihmeessä se, jos unipussien neulominen kiinnostaa! :)

   Poista