tiistai 14. tammikuuta 2020

Kimaltelevia sukkia

Valehtelisin, jos väittäisin, etten tykkäisi kimaltelevista langoista. Olen aina muuten ihaillut Kaupunkilangan kimaltelevia lankoja, vaikka en ole jostain syystä niistä neulonut mitään. Vuodenvaihde ja uusi vuosi ovat aina olleet sellaista kimaltelevaa sesonkia, ja silloin tekisi mieli aina neuloa jotain kimallusta esimerkiksi vuodenvaihteen juhliin. Minulla tämä kimalteleva sesonki taisi olla kyllä jo viime syksynä ja pitkin vuotta, sillä löysin itseltäni jotain kimaltelevaa lankaa ja neuloin niistä sukkia. 

Lila/violetti oli joskus oma lempparivärini ja varmaan silloin tätä lankaa onkin hamstrattu sitten yli lankavarastojen, kun sitä on vieläkin. Lila on kuitenkin vähän sellainen sesonkiväri (tai itse miellän sen sesonkiväriksi), ettei siitä viitsi esimerkiksi joulun aikaan neuloa mitään. Silloin tekee taas mieli neuloa punaista, harmaata ja vihreää. Nämäkin sukat ovat odottaneet kuvausta ja julkaisua jo pidempään, sillä en ole vain saanut itsestäni sitä fiilistä, että alkaisin kuvata näitä. Toisin kuin nyt. Nyt tuli tunne taianomainen lila fiilis ja päätin kirjoitella jotain näistä sukista ja langasta. Sen lisäksi, että jäin hieman miettimään tuota Kaupunkilangan kimaltelevaa lankaa. Entinen minä olisi varmaan valinnut tuon fuksian, mutta nykyinen minä valitsisi tämän valkoisen Pyynikki-langan. Nyt se sopisi jotenkin tähän talveen ja puuttuvaan lumeen :D Jos ei sitten ole lunta maassa, niin neulo kimaltavasta langasta :D Onko teillä muuten kokemuksia tästä Kaupunkilangan Pyynikki-langasta? Mielelläni kuulisin niistä.

Kuvissa esiintyvät sukat ovat omia mallejani, ja olen neulonut niitä lähinnä aina silloin, kun en ole muutakaan neulomista keksinyt. Alkuperäinen tavoite oli kyllä antaa yhdet lasten lilat sukat joululahjaksi, mutta ei tuntukaan hyvältä ja keksin lahjansaajalle jotain muuta.


Tämä  palmikkomalli on vaan mun lemppari, sillä aina kun en keksi mitään neulottavaa niin neulon tätä malli :D Pitihän se tietenkin kokeilla tästä kimaltelevasta langasta tätäkin mallia ja hyvin muuten toimi. Harmi, ettei kuvissa tämä langan kimaltelevuus näy. Nyt tein pienen muutoksen tähän malliin ja neuloin palmikkoa aika kärkeen asti. Malli on siis Novitan vuoden 2008 lehdestä. Jos joku saa sen lehden käsiin, niin suosittelen jemmaamaan ohjeen talteen, sillä se on niin kiva <3 Ja käy minusta kaikille ohuemmille langoille. Muistaakseni ohje on Novita Nallelle, mutta siitä en ole tainnut tehdä näitä koskaan.

Tässä siis vielä koko ryhmäkuva liloista sukista. Lyhyet sukat ovat muuten ihan oma lemppari. Niihin kokeilin 1 oikein takakautta resoria ja se on kyllä kiva. Innostuin siitä resorista tuubihuivin myötä ja sitä täytyy kyllä kokeilla enemmänkin sukkiin. 

Oikein mukavaa viikon alkua ja kertokaa ihmeessä kokemuksia Kaupunkilangan Pyynikki -langasta!

PS: Nyt kommentointi pitäisi toimia, sillä iso osa kommenteista oli mennyt roskapostiin enkä ollut tajunnut katsoa sieltä. Pahoittelut siis todella paljon julkaisemattomuudesta sekä vastaamattomuudesta, ei ole tarkoitukseni olla vastaamatta tai julkaisematta kommentteja. Iso kiitos kaikille kommentoijille! Nyt pitäisi olla ainakin uusimpiin kommentteihin vastattu!  Ja kiitos sinulle, joka laitoit minulle instassa viestiä tästä, en varmaan vieläkään olisi tajunnut tätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti