tiistai 7. tammikuuta 2020

Näistä luopuisin...

Tänään on vuorossa asioita, joista luopuisin. Nämäkin tietenkin käsityörintamalla olevia asioita. Näitä oli muuten ehkä hieman vaikeampi löytää omasta käsityöelämästä, mutta löysinpä vaan kuitenkin ihan kivat asiat, joista olisin heti valmis luopumaan. 

** langanpätkät silmukkamerkkeinä
Ei, en omista yhtäkään oikeaa silmukkamerkkiä vaan käytän yleensä langanpätkiä kerrosmerkkeinä. Mutta olisipa kiva omistaa silmukkamerkkejä, tuntuisi ainakin aika prolta :D Ehkäpä laitan silmukkamerkit käsityöostoslistalle, ja hankin niitä. 

** mallitilkkujen tekemättömyys
Tätä on ehkä hieman nolokin myöntää, mutta olisin kyllä heti valmis siirtymään mallitilkkuihin. Mikä siinä onkin niin vaikeata ensin tehdä mallitilkku ja sitten vasta aloittaa työ? Vetoan omaan kärsimättömyyteen ja yleensä haluan vain aloittaa uuden työn heti. Sitten kun mennään vikaan ja puran yleensä niin kauan, että saan oikean kokoisen. Nyt seuraavassa villapaitaprojektissa voisin korjata tämän asian ja tehdä ensin mallitilkun. Kokeillaan siis!
** keskeneräiset työt, jotka ovat olleen jo pidemmän ajan keskeneräisinä
Enpä osannut tätä sanoa yhtään lyhyemmin, mutta olen valmis kyllä luopumaan töistä, jotka vaan ovat olleet pitkään keskeneräisinä. Pitkällä aikajaksolla tarkoitan nyt puolta vuotta ja sitä enemmän. Juuri tätä nyt kirjoittaessa muistuu mieleen erän hame, joka on edelleen keskeneräisenä. Pitäisi varmaan esitellä se puikkoperjantaissa niin se tulisi sen jälkeen valmiiksi. Näin kävi tuubihuivillekin! :) Kun ideoita on paljon, niin väistämättä välillä jokin työ jää sitten lojumaan pitkäksi aikaa. Nyt olen kyllä ollut tarkempi niiden suhteen, ja puran aika helposti, jos tuntuu siltä, ettei jokin työ valmistu koskaan tai ei enää miellytä. 

Näistä nyt ainakin olisin valmis luopumaan! Mistä sinä olisit valmis luopumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti