perjantai 3. tammikuuta 2020

Puikkoperjantai: mitä puikoilla tällä hetkellä

Luvassa olisi vuoden ensimmäistä puikkoperjantaita eli mitä puikoilla tällä hetkellä ja muita käsityökuulumisia. Tällä hetkellä minulla on kesken yksi työ. Edelleen mennään yhden työn taktiikalla; mielessä on vaikka kuinka monta työtä, joita voisi aloittaa. Jostain syystä olen nyt mieltynyt siihen, että on vain yksi työ kesken. Tuntuu, että siten se työ tulee nopeammin valmiiksikin, kun ei hypi monen työn välillä. Onko se sitten illuusiota vai totta, mutta tuntuu hyvältä mennä nyt näin. Ei tämä varmaan kauan kestä, ja muitakin tulee taas puikoille, mutta nyt on vielä yhden työn taktiikka :DTällä hetkellä on siis kesken yksi pipo. Sain ennen joulua valmiiksi yhden ihanan tuubihuivin, niin täytyihän sille sitten alkaa neuloa kaveriksi samanväristä pipoa. Tämän pipon tein jo kerran, ja sitä oli niin kiva neuloa, niin pistin sen taas puikoille. Sanoisin, että tämä pipo on varmaan kiva kevätpipo, sillä lanka vaikuttaa keväiseltä ja kevyeltä. Teen siis pipoa Dropsin Baby Merinosta, josta tein siis myös tuubihuivin. Yritän muuten saada piakkoin tuon huivin tänne esittelyyn, sillä se ansaitsee oman postauksen, koska se on vaan niin nätti ja ihana <3 Keväthän sieltä tulee taas jossain vaiheessa ja siihen mennessä minulla on kevätpipokin! Olisikohan villi veikkaus, jos pipo olisi valmiina ensi viikolla. :D Katsotaan, kuinka käy.

Pipot ovat kyllä tällä hetkellä oma lempparineulomistyö <3 Yksi pipo valmistui joulun aikaan ja siitäkin pitäisi saada otettua kuvat ja sitten voisin esitellä senkin tällä. Harmi vaan, ettei ole täällä etelässä niin paljon pakkasta, että saisi käyttää ihania palmikkopipoja. Mutta ehkä niidenkin aika vielä tulee. 

Vuosi on alkanut ihan kivasti käsitöidenkin parissa, ja tuntuu, että tästä tulee kaikkien aikojen paras käsityövuosi. Kirjoittelen enemmän käsityötavoitteista ensi viikolla, sillä silloin olen varmaan saanut niitä enemmän jäsenneltyä. Mutta tämä tällä kertaa, mitä sinulla on puikoilla tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Vai puikkoperjantai :)
    No minulla on kahdetkin villasukat. Toiset on pitkät ja sileät, raidalliset. Toiset on sellaiset pitsisukat.

    VastaaPoista
  2. Oi että, pitsisukat ovatkin kivoja :)

    VastaaPoista