lauantai 11. tammikuuta 2020

Tavoitteet vuodelle 2020

Nyt kun vuosi 2019 on paketissa, niin on hyvä suunnata katse uuteen vuoteen ja puhua hieman tämän vuoden käsityötavoitteista! Ensin toivotan kuitenkin kaikille hyvää uutta vuotta (en muuten tiedä olenko sitä toivottanut vielä täällä :D ). Toivottavasti vuosi on alkanut kaikilla kivasti!

Pitipä ihan tsekata, että millaisia tavoitteita mulla oli viime vuodelle ja olihan niitä. Kirjoittelin nimittäin täällä käsityötavoitteista vuodelle 2019. Ilokseni voin kyllä todeta, että tuolta listasta lähes kaikki toteutui. Suurin tavoite oli varmasti tuo sukkalaatikkoprojekti. Sukkia tuli kyllä neulottua varmasti tuo 24 kpl ellei ylikin. Mutta myös ihana, että sain toteutettua myös villapaidan lapselle ja neulotun joulukalenterin. Ainut, mikä jäi puuttumaan niin sydänpeitto vauvalle. Ilmeisesti alkuvuodesta olen ollut jossain sydänpeittotunnelmissa, sillä olen kirjoitellut siitä useampaan kertaan, mutta se haave kyllä jäi sitten jossain vuoden puolivälissä, sillä loppuvuodesta se ei ollut enää mielessäni.  Ei sillä, sydänpeitot ja vauvan peitot ovat edelleen lähellä sydäntäni, mutta huomaan, etten ole haaveillut siitä enää loppuvuonna. Tämmöistähän tämä on; haaveita menee ja tulee ja elän yleensä fiilispohjalla käsitöiden suhteen. Loppuvuodesta lähinnä haaveilin pipoista, pipoista ja pipoista. <3 

Mietin pitkään, että teenkö vastaavaa listausta tälle vuodelle ja en ole siitä ihan varma. On kiva, että on tavoitteita, sillä tavoitteet ohjaavat meitä omaan suuntaamme ja tavoitteilla myös kehittää itseään. Mutta jokin nyt tavoitteissa hieman tökkii. Ehkä se, että haluan mennä enemmän fiilispohjalta tämän vuoden. Mutta entä, jos en tee tavoitteita, niin saanko neulottua sitten niin paljon? Kehitynkö ollenkaan neulomisen saralla?


En haluaisi kuitenkaan tehdä neulomisesta liian tavoitteellista. Ehkä tähän(kin) pätee jokin kultainen keskitie ja ajattelin listata tähän nyt jotain sellaisia, joista olen haaveillut jo pidempään. 

** Niina Laitinen designsin villasukat. Tänä vuonna olisi kiva tehdä yhdet Niina Laitinen designsin villasukat. Aloitin sellaisia jo viime vuonna, mutta purin ne, koska eivät edistyneet ollenkaan. Mallikin olisi jo mielessä. Tänä vuonna uusi yritys?

** Villapaita itselle. Koska olen haaveillut villapaidasta jo ikuisuuden, niin olisi kiva myös tehdä sellainen. Vain tekemällä oppii ja tämä pätee myös villapaitoihin. En oikein haaveile mistään kauppojen villapaidoista, ja haluaisin nimenomaan tehdä villapaidan itselle. Villapaita olisi myös kivempi suurempi projekti, koska niitä suurempiakin välillä kyllä tarvitsee.

** Käsitöiden suhteen ammattimaisempi toiminta. Tämän haaveen sanominen ääneen hieman pelottaa, hirvittää ja jännittää, mutta haluaisin neulomisesta ammattimaisemman toiminnan. Mutta tavoitteiden sanominen ääneen auttaa niiden toteutumisessa. Kun hoemme tavoitteitamme ääneen ja mietimme niitä, saamme alitajuntamme ajattelemaan ja toteuttamaan niitä. En osaa tätä tavoitetta tarkemmin eritellä, eikä se ole tarvekaan, mutta huh, nyt se on sanottu. Se, että miten, missä ja milloin (ja onko kuitenkaan mun juttu) jää nähtäväksi.

Tässä siis nyt muutamia juttuja. Lisäksi osallistun #neulebingo2020:on ja siinä listasin tarkempia neulehaaveita. Siinä olen listannut siis tarkempia neulehaaveitani ja on luettavissa täällä huomenna.

Toivon siis tästä vuodestä enemmän ex temporempaa vuotta ja haaveiden perässä toteuttamista, eikä niinkään listoja, mitä pitäisi toteuttaa. Ehkä sellainen go with the heart sopisi teemaksi tälle vuodelle. <3

Mitä tavoitteita sinulla on tälle vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti