maanantai 6. tammikuuta 2020

Näistä en luopuisi...

Sain tässä taannoin idean tällaisestakin postauksesta ja ei kun tuumasta toimeen ja toteuttamaan! Tällaisen näin ainakin Sara Parikan ja Homevialauran blogeissa ja haaste kiertoon vaan! Muutin tottakai tätä käsityösuuntaan ja näistä asioista en siis luopuisi käsityöasioissa:


** Aamu- / iltaneulominen
Tarvitsen neulomista! Neulominen on myös terapeuttista kaiken sen kiireen keskellä, niin en kyllä hevin luopuisi aamu-/iltaneulomisesta. Aamuneulominen ei ole mikään itsestäänselvyys, sillä ikinä ei tiedä mihin aikaan itse tai lapsi herää. Nyt on taas ollut hyvä ja pitkä seesteinen vaihe ja olen saanut nauttia aamuneulomisestakin. Siinä on kyllä jotain, kun saa neuloa aamun pimeydessä kaikessa hiljaisuudessaan. <3 Eihän se tarvitse olla kuin vaikkapa parikin riviä, mutta sekin jo riittää. Iltaneulominen on myös kivaa ja sitä miltei odotan jo iltapäivästä lähtien varsinkin jos on ollut kiire päivä. Ehkäpä päivän ainut hetki, kun saa keskittyä vain itseensä ja neuloa <3
** langat
Eihän neuloja voi langoistaan luopua. Muuten neulomisestahan ei tulisi mitään, heh heh ;) Jollain tasolla olen lankahamsteri, sillä onhan niitä kertoja nähty, kun en vaan voi vastustaa kaupassa jotain lankaa ja ostan sen ex tempore. :D Nykyisin tosin vähemmän, sillä yritän pitää kirjaa langoista ja joskus edes päästä siihen, että kulutus olisi suurempaa kuin ostetut langat.



** Pinterest 
Ilman Pinterestiäkään en voisi elää. Siinä missä Instagram on enemmän kommunikointiväline, niin Pinterest haaveilun väline. <3 Viime aikoina olen taas käyttänyt enemmän Pinterestiä ja haaveillut ties mistä. Pinterestissä yleensä haaveilen käsitöistä, mutta myös leivonta ja ruoanlaitto ovat nousseet. Reseptejäkin siis etsin sieltä saadakseen vinkkejä. Lisäksi viime vuoden aikana olen myös etsinyt sieltä sisustusta, lasten huoneen vinkkejä, kirjojen säilytystä ja vaikka mitä. Eniten käytän sitä kuitenkin käsitöiden unelmien toteuttamiseen <3

Siinäpä ne, joista en hevin joskin ollenkaan luopuisi käsityörintamalla. Huomenna seuraa sitten jatko-osa tähän, ja siinä pureudun siihen, mistä luopuisin. Kuullaan siis huomenna!

Mistä sinä et luopuisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti