lauantai 7. maaliskuuta 2020

Appelsiinisukat, paloautosukat, raitasukat, värikkäät villasukat

Päätin, että nimeän nämä sukat appelsiinisukiksi. Työnimenä näillä taisi olla paloautosukat. En tiedä, miksi, mutta näistä tulee mieleen paloautot :D Nyt tätä postausta kirjoittaessa nimesin nämä arjen villasukiksi. Sillä nämä ovat arjen perusvillasukat. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. :D Nämä eivät kyllä ole suosikkini, ja välillä mietin, että miksi ihmeessä laitoin värit näin. Novitan marraskuisesta pimeästä pussista tuli tuo kirjava lankakerä, ja silloinkaan en siitä oikein keksinyt mitään, niin vieläkin siitä on vaikea keksiä mitään.  Tammikuun sukkapari oli minusta oikein kiva tästä langasta, mutta nyt tämä ei ole siis omaan silmään niin kiva. Vaikka ei näissä siis sinänsä olekaan mitään vikaa, oranssi vain on ollut itselleni aina vähän vaikea väri, sillä en oikein pidä siitä.


  (Pandan suklaa saatu uutuusnäytteenä.)

Pieni sneak peak tähän väliin, maaliskuun sukkaparista puolestaan tulee kiva. Käytin siihenkin tätä samaista kerää ja niihin onnistuin paljon paremmin lankakerien suunnittelun kanssa, mutta niistä lisää myöhemmin. Välillä on vain vaikea löytää sopivat värit villasukkiin ja välillä se tulee kuin itsestään. Näissä villasukissa tykkään resorista, jonka tein valepalmikkona. Nyt olen innostunut tekemään vähän erilaisia resoreita, ja maaliskuun villasukkaparissakin on puolestaan erilainen resori. 
Ehkä nämä villasukat kuvaavat vain mennyttä talvea. Jos meiltä puuttui lumi, niin värikkäillä villasukilla saa ainakin väriä ;DMaaliskuu on kiva, sillä olen jo aika keväisissä fiiliksissä lankojenkin suhteen. Onneksi on se ikuisuusprojektivillapaita keväisessä sävyssä, niin sitä olen tehnyt tässä keväisten lankojen kaipuussa. Odotan muuten hieman jännittyneenä sitä, että miten neulomusten käy kesällä. Sillä yleensä en ole neulonut kauheesti kesällä, mutta tavallaan toivoisin jo bloginkin osalta, että neuloisin, mutta toisaalta fiilispohjalla kuitenkin edelleen mennään. Tykkään nimittäin niin paljon kirjoittamisesta ja suunnittelusta! Mutta jos ei neulotuta niin en neulo ja jos neulotuttaa niin neulon. Viime kesänä ihastuin lyhytvartisten sukkien neulomiseen, joten ehkä neulomukset vain vähän muuntuvat ja neulon kesäisiä juttuja :D Tai sitten neulominen vaihtuu virkkaamiseen ja virkkaan! Elämä on sinänsä aika mukavaa, sillä koskaan ei tiedä, mitä kivaa on kulman takana. <3

Neulotko värikkäitä vai maanläheisiä villasukkia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti