perjantai 27. maaliskuuta 2020

Puikkoperjantai: maaliskuun vikat kuulumiset

Päivät toistavat jo hieman toisiaan ja viikotkin alkavat kohta niin tehdä. Tämä maaliskuu jää varmasti mieleen eikä välttämättä niin positiivisena, mutta hei, kaikesta selvitään! Ja yksi hyvä asia, joka on ollut maaliskuussa niin sää! Aurinko on hellinyt viimeiset viikot todella ihanasti, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ja toivottavasti niin on vielä pitkään. Huhtikuu on ihan nurkan takana ja toivottavasti huhtikuussakin on paljon positiivisia ajatuksia ja aurinkoa!


Mutta nyt niihin käsitöihin. Alkuviikosta ostin Novitan uusimman numeron pitkästä aikaa ja se tuli kyllä tarpeeseen. Tiedän, että tulen selailemaan sitä seuraavat viikot! Nyt on siihen aikaa. Tällä hetkellä keskeneräisiä käsitöitä on kuitenkin noin 4 kpl. Nyt on muuten tultu myös siihen pisteeseen, että järjestelin keskeneräisiä käsitöitä pieneen laatikkoon. Olohuonekin näyttää siistimmältä, kun puikot ja langat eivät ole ihan missä tahansa. Myönnetään kuitenkin, että siinä pienessä laatikossa on vain keskeneräiset sukat. Villapaita ei nimittäin mahdu siihen. Villapaita on kyllä edistynyt tällä viikolla, ja mietin, että kuinka pitkän siitä teen. Pituus alkaa olla nyt ehkä hyvänpituinen, mutta mietinnässä vielä resori vai ilman resoria. Mallissa ei nimittäin ole resoria ja se rullautuu kivasti alhaalta, olen ehkä tullut siihen samaan mietteeseen, että jos ei tekisikään resoria.

Villasukkia on tällä hetkellä kesken kolme paria. Ikuisuuskirjoneule, joka ei näytä edistyvän. Niina Laitisen eräs malli, joka on ihana, mutta ei näytä siltikään edistyvän. Olen kaivannut edelleenkin vain sellaista aivot narikkaan -käsityötä, jossa ei ohjeita katsella. Sen takia varmaan villapaitakin on edistynyt, sillä siinä ei ole tarvinnut miettiä kovin paljon. 

Nyt on pidettävä mieli korkealla ja puikot vauhdissa! Menneisyyttä emme voi muuttaa, tulevaisuudesta ei voi tietää, on vain tämä päivä, jonka voimme tehdä maailman parhaimmaksi päiväksi! <3

Mukavaa perjantaita! Ja viikonloppuna on luvassa mahdollisesti raitoja ja pantoja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti