tiistai 24. maaliskuuta 2020

Kotoiluvinkit: mitä itse teen kotona nyt

Alkuviikosta kerroin viisi kotoiluvinkkiäni täällä ja nyt seuraa ikäänkuin jatko-osaa niille. Kerron, että mitä itse teen nyt, kun elämme jokseenkin poikkeuksellisia aikoja. Näiden tarkoitus on inspiroida kaikkia muita.

Tässä listalla ei nyt välttämättä ole sellaisia arkisia asioita, kuten työnteko, lapsen kanssa leikkiminen, ulkoilu, lukeminen, ruoanlaitto. Neulominenkin on käsityöihmiselle aika itsestään selvää, niin senkin olen jättänyt tästä pois. :D


* kirjoittaa blogia
Aion jatkaa blogin kirjoittamista edelleen ja mikäli fiilis ja inspis tulee, niin mahdollisesti julkaisen entistä enemmän postauksia. Sillä a) rakastan kirjoittamista b) haluan inspiroida muita ja tuottaa positiivisia asioita muille sekä myös c) haluan kertoa käsitöistä ja muista asioista.

* järjestellä eräät tietyt käsityöt, joiden olemassa olon olen kyllä tiennyt, mutta en vain ole saanut aikaiseksi koskea niihin
En ole näitä käsitöitä laskenut sinänsä keskeneräisiin, koska ovat olleet jo niin kauan koskematta :D Ne ovat toki keskeneräisiä, mutta olen jollain tasolla odottanut sopivaa hetkeä, ja ehkäpä se hetki on juuri nyt. Samalla niiden kohtalo tulee esille eli purkaako vai jatkaako. Ei näitä tosin ole kuin yksi tai kaksi.
* jatkaa keskeneräisiä ideoita toteutukseen ja suunnitella lisää uusia juttuja
Ideointi ja suunnittelu on aivan ihanaa puuhaa ja nyt siihen on ihan mahtava tilaisuus! Jatkan myös keskeneräisten ideoiden toteuttamista. Ideat eivät tästä maailmasta lopu ja samalla aion ideoida ja toivottavasti saada inspiksiä lisää. Ja toivottavasti tulen myös inspiroimaan muitakin ihmisiä! Voisipa melkein tehdä käsityöaarrekartan, sillä nyt siihen olisi aikaa!

* kokeilla uusia reseptejä
Aion myös kokeilla uusia reseptejä ja leipoa uusia juttuja, jotka ovat olleet mielen päällä jo ikuisuuden. Lisäksi nyt on oiva tilaisuus lukea antaumuksella reseptikirjoja ja inspiroitua niistä! Saatan jakaa täälläkin siis enemmän reseptejä, jos koen jonkin reseptin hyväksi. Veikkaan, että sämpylöitä tulen tekemään enemmän, sillä ne ovat niin hyviä lämpiminä.* kommentoida enemmän muiden blogeihin 
Mikä siinä onkin niin vaikea kommentoida toisten blogeihin, sillä itselläni se aina jää. Olen kyllä yrittänyt petrata tässä asiassa, mutta vielä on petrattavaa ja jatkan siis kommentoimista aina, kun on jotain kivaa sanottavaa!

* pitää positiivista ilmapiiriä sekä somessa että in real life
Maailma kaipaa positiivisuutta tällä hetkellä ja haluan tuoda ympärille positiivisuutta! Joten yritän luoda positiivia asioita sekä täällä blogissa että muualla somessa. Toki myös ihan in real life. Positiivisuus ei tietenkään tarkoita, etteikö välillä huolestuttaisi tai olisi surullinen. 

* tutustua uudelleen ompelukoneen kanssa
Olen enemmänkin neuleihminen kuin ompelukoneihminen, mutta nyt on tilaisuus yrittää tehdä taas kaveruutta ompelukoneen kanssa. Ja meillä olisi akuutti tarve trikoopipoille! Heti kun olen enemmän kaveri ompelukoneen kanssa niin jaan mahdollisesti työn tuloksia! Varoitan kuitenkin, että tähän saattaa mennä aikaa ;)

* itsensä kehittäminen 
Nyt on oiva tilaisuus kehittää itseään jollain tavalla. Itse en ole vielä päättänyt, että mitä haluaisin opiskella tms tai millä tavalla kehittää. Mieli tekisi ainakin osallistua mielenkiintoisiin webinaareihin yms sillä niitä riittää tällä hetkellä. Lisäksi myös mieli tekisi kertailla jotain kieltä tai peräti opiskella jokin uusi kieli.

Katsotaan sitten kuukauden tms päästä, että miten nämä ovat toteutuneet. :DSana on vapaa, kerro ihmeessä, mitä itse teet nyt kotona!

2 kommenttia:

  1. Aika lailla samoja asioita täälläkin. Neulomista, ompelua, lautapelien pelailua, ulkoilua metsässä, siivousta, järkkäystä, lukemista ja etätöiden tekemistä.

    VastaaPoista
  2. Nämä on varmaan kaikkien suosikkeja nyt tällä hetkellä :D Lautapelit onkin kivoja!

    VastaaPoista