perjantai 13. maaliskuuta 2020

Puikkoperjantai: mitä kesken tällä hetkellä?

Maaliskuu on kyllä alkanut hieman ei-niin-keväisissä merkeissä, sillä viime viikolla taisi tulla räntää vaakatasossa ja tämän viikon olemme saaneet nauttia sitten harmaista kevätpäivistä. Oma fiilis ei yleensä ole ollut sääriippuvainen, mutta kieltämättä viime vuosi ja alkuvuosi kun ovat olleet aika harmaita säiden puolelta niin välillä on kyllä ollut vaikea pitää aurinkoista mieltä. Mutta näillä mennään, mitä sääjumalat ovat meille suoneet. Ehkä siksi olen neulonut värikkäitä villasukkia pitäen aurinkoista mieltä yllä? :D


Tällä hetkellä keskeneräisiä käsitöitä on n. 3 kpl. Oikeastaan mitään sen suurempaa muutosta niihin ei ole tullut, muuta kuin jokunen on saattanut valmistua. Kesken on edelleen villapaita, oma kirjoneulesukka, huhtikuun sukkapari ja olikohan vielä joku? Välillä on oikeasti vaikea muistaa kaikkia keskeneräisiä ja aina jostain pöydän nurkalta löytyy joku. :D Käykö muille näin? Valmiiksi olen saanut #mutkumähaluunkal :n seurauksena punaisen tuubihuibin ja siitä tuli ihana <3. Lisäksi olen tällä viikolla aloittanut pari uutta työtä. Huomenna muuten lisää #mutkumähaluunkal :sta.

Ideoiden ja inspiksen suhteen viikko on ollut aika vaisu. Ideoita ei ole tulvinut mieleen kovinkaan paljon, mutta sentään edes jonkun verran. Lähinnä ne ideat ovat olleet sellaisia pidempikestoisia ideoita. Esimerkiksi Villasukkien uusi vuosi -kirjaa selaillessa olen ehkä päättänyt jo ensimmäisen työn siitä. Josta päästäänkin aasin siltana siihen, että lupasin tälle viikolle kertoa omat suosikkini siitä, mutta jostain syystä se on vielä ihan hitusen työn alla. Mutta sille on varattu paikka ensi viikosta ja ensi viikolla se on todella täällä blogin puolella. 

Nyt suuntaan viikonlopun viettoon ja miettimään uusia käsitöitä kahvin kera! Aiotko aloittaa viikonlopun aikana uuden käsityön?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti