sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Keltainen fiilis: make it yellow

Keltainen on sinänsä hassu väri, etten ole koskaan siitä pitänyt. Tai pitää on aika radikaali ilmaisu, sillä ei mulla oikeastaan ole mitään tunteita värejä kohtaan. En ole kuitenkaan tykännyt käyttää keltaisia vaatteita, enkä ole ollut mitenkään rakastunut keltaiseen. Kaikki alkoi varmaan helmikuun sukkaparista, joiksi valikoitui Niina Laitisen February sukat ja päätin toteuttaa ne keltaisella. Kuinka ihanan piristävä väri keltainen onkaan! Aivan liian vähälle jätetty väri. Onneksi oli keltaista kerää kaapissa ja olen siitä nyt toteuttanut pieniä muita keltaisia unelmia. Siinä missä haaveilen myös keväisistä pastelliväreistä, niin haaveilen koko ajan myös keltaisista neuletöistä. En vain oikein tiedä, mitä keltaisesta langasta voisi tehdä. Muuta kuin siis sukkia? Kerro ideasi keltaisesta langasta!

(Kuvan suklaa saatu Pandalta.)

Vai onkohan tämä keltaisen langan addiktioni vain pääsiäisen etkoja? Pääsiäinenhän on tunnetusti keltaisen väri, ja ehkäpä saisin pääsiäisestä jotain ideaa keltaisiin lankoihini. Toisaalta ei mulla taida olla keltaisia keriä kovin paljon, eli en ehkä voi mitään suurempia alkaa toteuttaa, mutta ainahan voi myös suunnitella suuremmat työt ja hankkia langat :D Tai sitten tehdä vähän lankaa vaativia keltaisia töitä!


Laitoin myös Neulebingon yhteen kohtaan keltaiset villasukat. Olikohan se enne, että minulle tulee keltainen fiilis? Vielä en ole kuitenkaan tehnyt muita keltaisia sukkia kuin nuo February sukat. Nyt kun huhtikuun sukkaparikin on lähes tehty, niin toukokuulle voisi ottaa teemaksi keltaisen värin. Sitten on jo melkein sukkalaatikko puolessa välissä ja teematkin aika hyvin keksitty tässä samalle. Toukokuu on muutenkin sellainen keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu. 

Mitä sinulle tulee mieleen keltaisesta väristä? 

2 kommenttia:

  1. Keltaisesta tulee mieleen narsissit, voikukat, kevät ja kesä. Itse ostin juuri keltaisen kevättakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, ihania keltaisia asioita! :) Keltainen on kyllä niin piristävä väri :)

      Poista