lauantai 14. maaliskuuta 2020

Mut ku mä haluan. Yhteisneulontaa ja tuubihuivia.

Olen kirjoittanut paljon täälläkin inspiraatioista ja ideoista. Se nyt on jo selvää, että niitä ideoita tulee milloin mistäkin, mutta mun mielestä käsityöyhteisö on myös yksi parhaimmista asioista käsitöissä! Käsityöyhteisöjä voi tietenkin olla missä vain. Virtuaalisesti tai sitten ihan livenäkin. Yksi iso käsityöyhteisö (laajasti katsottuna :D ) on sosiaalinen media ja tällä nyt tarkoitan kaikkia somen kanavia (Facebook, Instagram yms). Itselleni instagram on varmasti se ehkä käytetyin ja yleisin kanava, sillä olen vain jotenkin koukuttunut siihen :D Lisäksi Instagram on helppo käyttää ja tykkään sen käytöstä!

Itse asiassa tulin vain kertomaan, että osallistun taas yhteen yhteisneulontaan. Monille varmaan yhteisneulonnasta tulee se kuva, että neulotaan yhdessä jokin tietty neuleohje. No niin minullekin, mutta sitten kun tajusin, että periaatteessa yhteisneulontaahan on myös muutakin ja kuka vain voi keksiä sellaisen :D @kasityokuplassa keksi nimittäin #mutkumähaluunkalin. :D Nimi ja idea oli sen verran hauska, että pakkohan siihen on osallistua!Tämän yhteisneulonnan seurauksena aloitin sitten tuubihuivin, joka oli ollut mielessä todella pitkään. Oikeastaan heti siitä lähtien, kun sain valmiiksi ensimmäisen sellaisen! Nyt oli oiva tilaisuus aloittaa sellainen, mutta vain eri langalla kuin mistä ensimmäisen tein. Tällaiset yhteisneulonnat ovat kivoja, sillä kukin itse voi päättää työn ja sen valmistumisaikataulun :D Eikä sillä, ovat ne muutkin yhteisneulonnat varmasti tosi kivoja, mutta tällaiset vain sopii itselle paremmin, kun ei oikeastaan ole mitään sääntöjä eikä aikatauluja. :D Tämä huivi tulikin jo valmiiksi, ja yritän päästä sen esittelemään piakkoin. Vaikka emmin punaista väriä todella pitkään, niin lopputulos on kyllä todella kiva. Näen jo mielessäni tämän kevättakin kaverina niinä viileinä päivinä, jolloin kaulaan on pakko laittaa jokin.

Tällä viikolla kerroin myös ensimmäisestä yhteisneulonnasta, hukkapätkäkalista, olen jotenkin nyt koukuttunut näihin. :D Ja kieltämättä niistä saa ihan omanlaista fiilistä ja energiaa käsitöihin. Pitäisikin ottaa omista vinkeistä neuvot ja aloittaa ehkäpä uusi jämälankasukka.


Oletko sinä osallistunut yhteisneulontoihin? Ja jos, niin mihin?

2 kommenttia:

  1. Yhteisneulonnat on kyllä kivoja:) Niina Laitisen sekä Sweet things -blogin Annikan järjestämiin olen osallistunut. Nytkin on puikot tyhjillään, joten voisikin etsiä jonkin näistä mainitsemistasi ja osallistua. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista