maanantai 9. maaliskuuta 2020

Maanantain shoppailuvinkki: Novita 7 veljestä Lidlistä

Haluan vinkata yhdestä lankatarjouksesta, johon itsekin tänään törmäsin. Nimittäin lidlissä on meneillään lankatarjous. Novitan 7 veljestä Timo -langat ovat tarjouksessa hintaan 4 kpl 10 €. Jos nyt vaikkapa sattuisit kaipaamaan kyseistä lankaa tai tahdot vain muuten hemmotella tärkeää ihmistä. :) Olipa muuten aika kivaa löytää lidlistä Novitan lankoja, tämä lienee ilmeisesti jokin kampanja, enkä siis usko, että Novitan lankoja sieltä aina löytyisi. Olisi kyllä kivaa, jos löytyisi! 


Värit olivat aika hempeitä ja perusvärejä nimittäin valkoisen ja harmaan lisäksi löydät sieltä vaaleanpunaista, hieman tummemman punaista sekä sinistä. Beige ja tummanharmaa löytyivät myös. Itse olin pastellisten värien tarpeessa ja mukaan tarttui pari kerää vaaleanpunaista sekä tummempaa punaista ja beigeä.

Muistan kyllä ajan, kun Lidlissä oli enemmänkin myynnissä lankoja. Kuka muistaa? Siellä on nimittäin ainakin joskus ollut sellaisia kimaltelevia lankoja muutamassa sävyssä. 

Vaikka maanantai ei itselleni mikään inhokkipäivä olekaan, niin huomattavasti se tuntuu kivemmalta, kun ostaa kivoja lankoja :D Enkä nyt suosittele ostamista vain ostamisen ilosta, mutta tahdoinpa vain vinkata kivasta kampanjasta! Ostohetkellä itselläni ei ollut tietoa, että mitä tekisin näistä, mutta kummasti sitä nyt tuli jo mieleen paljon ideoita, mitä tekisin. Niistä lisää sitten myöhemmin! :D

Nyt toivotan mukavaa maanantaita ja kerro ihmeessä kommenttiboksissa, mikäli sorruit itseni lisäksi lankatarjoukseen! :D

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, onkin ollut aikomuksena ostaa lankoja tuleviin projekteihin! :)

  https://kohtiparempaaminua2020.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, kiva jos löydät sopivia lankoja :)

   Poista