lauantai 21. maaliskuuta 2020

Kysymyshaaste: 10 x faktaa minusta

Nyt teen historiaa ja teen tällaisen faktapostauksen. Tämän nappasin Aarreaukusti-blogista ja vaikutti ihan kivalta, joten täältä pesee!

1. Millainen oli lapsuudenkotisi?
4h+k+s rivitaloasunto. Ja jossain vaiheessa muutettiin kyllä hieman isompaan asuntoon, mutta sekin rivitaloasunto.

2. Mitä harrastit lapsena?
Mulla ei ole oikein koskaan ollut mitään erityisiä harrastuksia, siis sellaisia säännöllisiä jotka ovat x kertaa viikossa. En ainakaan muista, että olisi ollut tällaisia harrastuksia. Jossain vaiheessa harrastin SPR:n toimintaa, mikä on sinänsä hassua, sillä pyörryn tosi herkästi kaikissa veri/ambulanssi/paloautotilanteissa. :D Mutta tulipahan sen myötä suoritettua EA1 ja EA2 -kurssit ja se oli ihan kiva harrastus.

3. Kaunein kukka?
Vaikea, sillä kauniita kukkia on niin paljon. Mutta jos on pakko valita, niin sanon ruusu. Ruusuja on monia eri värisiä ja ne sopivat moniin eri tilanteisiin ja ovat kauniita aina. <34. Mikä elementti (tuli, maa, vesi, ilma) kuvastaa eniten sinua?
Horoskoopin puolelta maa. 
Maamerkki kysyy uuden asian kohdatessaan ensin ”toimiiko se, mitä se tekee” ja toimii vasta sitten. Hän on ennen kaikkea tekijä, realisti ja käytännönläheinen ihminen, jota ilman maailma olisi paljon tylsempi paikka. Hän tekee kaikesta ympärillään pikkuisen parempaa!
Taitaa se olla näin :D

5. Oletko optimisti vai pessimisti?
Sanoisin, että optimisti. Nämä kaikki onnellisuus/kiitollisuus/uskalla rohkeasti -kirjat ovat tehneet minusta enemmän optimistin. Ennen olin ehkä realisti, jossa hieman pessimistisyyttä.

6. Oletko aamu-vai illanvirkku?
Ennen olin aamuvirkku ja tykkäsin mennä töihin esimerkiksi seitsemäksi, mutta nykyisin sanoisin, ehkä että 50-50 aamuvirkku-iltavirkku! Lapsen myötä kaikki vaan muuttuu :D No ei sentään, edelleen rakastan aamuja ja sitä hetkeä, kun saa mahdollisesti olla vain itselle, mutta nautin myös illoista ihan yhtä lailla. Herään kyllä virkeänä aamulla, mutta aamulla tarvitsen myös aamukahvin!7. Unelmamatka
Jaa-a. Sellainen, jossa olisi aurinkoa, lämpöä, espanjan kieltä, rentoa olemista, ei aikatauluja, spontaaneja hetkiä, kylmiä juomia. <3 Ja tämän hetkisen tilanteen perusteella ei ehkä ole hetkeen tulossa tällaista matkaa :D Ellen sitten tee tällaista kotoiluhengessä, ei muuten huonompi idea!

8. Milloin viimeksi ostit itsellesi jotain, mitä se oli?
Lankaa viime viikolla. Onko yllättävää, että ostin lankaa? :D En varmaan kovin paljon muuta ostele itselleni tällä hetkellä, mutta langoista en voi enkä halua luopua :D No ei, vaatteita on ihan liikaa, niin voin keskittyä lankoihin. 

9. Lempikaupunkisi kotimaassa?
Sanon, että pääkaupunkiseutu! Tykkään kyllä monista kaupungeista Suomessa, mutta eniten pidän kuitenkin pääkaupunkiseudusta, jossa kotimme on. <3 En oikeastaan tiedä tällä hetkellä, että haluaisinko asua muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Jos haluamme rauhaa ja pois hälinästä, sitä varten on mökki, jonne pakenemme!10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?
Perhe, koti ja raidalliset villasukat! Ja raidalliset villasukat kuvaavat tässä yhteydessä sitä kaikkea muuta, jota rakastan! 

Nappaa tästä kiva haaste itsellesi! Tätä oli nimittäin ihan hauska tehdä! Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti