perjantai 6. maaliskuuta 2020

Puikkoperjantai: Maaliskuun ekoja kuulumisia

Maaliskuu on täällä! Jee, vihdoinkin kevät ja kevään ihanat värisävyt! Olen jo pidempään haaveillut kaikista ihanista kevään värisistä langoista niin nyt voin haaveilla niistä lisää ja pistää ideoita toteutukseen! <3 Onneksi on toki ikuisuusvillapaita ihanassa kevään vaaleassa sävyssä, niin voin aina uppoutua siihen! Villapaita onkin edennyt ihan kivasti ja olen alkanut jo miettiä, että kuinka pitkän siitä tekisin ja tekisnkö siihen resoria vai en. Vaikeita päätöksiä! :DTämä viikko on mennyt jollain tasolla hitaasti ja käsitöiden sarallakin on ollut jotenkin tahmeata. Olen tehnyt jokaisena päivänä varmaan jokaikistä keskeneräistä ja tuntuu, etten ole saanut mitään valmiiksi :D Kaikki ovat kyllä ehkäpä edenneet, mutta se valmiin työn voima on vain puuttunut. Kun ei ole nähnyt mitään valmista, niin tuntuu, ettei mikään työ ole edistynyt. Vaikka automatkasukat sain valmiiksi, mutta se ei kait riittänyt.

Lisäksi mieleni on tehnyt aloittaa varmaan joka päivä uusi työ, oooops! Olen kuitenkin yrittänyt pyrkiä siihen, että edistäisin keskeneräisiä ja ainakin jokin työ valmiiksi ennen kuin aloitan uutta! 

Lähiaikoina kärsin myös yhden sukan syndroomasta, sillä yksinäisiä sukkia oli ainakin kolmet. Olen niitä sitten tehnyt valmiiksi, sillä en voi sietää, ettei sukalla ole paria :D Mielessä on niin paljon kaikkia kivoja sukkaideoita, että on halunnut aina aloittaa, mutta toinen sukka sitten on alkanut tökkiä, tuttua kenellekään? :D Tälle viikolla olisin halunnut myös saada jo Villasukkien uusivuosi kirjasta listattuna omia suosikkeja, mutta näyttää siltä, että se jää ensi viikolle. Mutta hei, viikko se on ensi viikollakin! Haluan perehtyä kirjaan kunnolla ennen kuin kirjoitan siitä mitään. 

Mutta nyt toivotan juuri sinulle ihanaa perjantaita ja vietä hauska viikonloppu! <3

PS: Viikonloppuna luvassa värikästä menoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti