perjantai 20. maaliskuuta 2020

Puikkoperjantai: poikkeuksellisen viikon kuulumiset

Tämä viikko tulee kyllä olemaan todella pitkään todella poikkeuksellinen muistoissamme. Meidän ympärillämme on tällä hetkellä niin paljon kaikkea, että välillä on vaan vaikea unohtaa sitä. Mietin pitkään, että kirjoitanko tälle päivälle edes mitään käsityökuulumisia, kun tuntuu, ettei oikein kirjoitus tai ajatus suju tai saatikka olisi mitään tärkeää sanottavaa. Mutta päätin kuitenkin, sillä moni meistä varmasti kaipaa myös positiivista luettavaa ja käsityöthän ovat sitä :D Toivonkin salaa, että korona palauttaisi käsitöiden arvostuksen ;)Tällä hetkellä keskeneräisiä käsitöitä on noin 4. Viime viikonloppuna tuli aloitettua parit uudet työt, mutta vaikka kotonaoloaikaa tällä hetkellä on ihan riittämiin, niin silti tuntuu, etten saa aikaiseksi mitään valmista. Eräs pipo on odotellut jo aivan liian kauan tupsua, oma kirjoneulesukka odottelee vielä jotain ja omat kirjoneulesuunnitelmat junnaavat paikallaan. Tuntuu, että tällä hetkellä kaipaan eniten sellaista aivot narikkaan -neulomista, ettei tarvitse katsoa joka riviä, että mitä pitikään neuloa. Niinpä olen sitten neulonut eräitä raitasukkia! Raidat piristävät aina! Nämä raitasukat aloitin hetken mielijohteesta, kun mieli kaipasi väriä.

Alkuviikosta tuli myös pieni Drops Nord -paketti, jonka tilasin oikeastaan siksi, kun Drops Nord -langat ovat hieman alennuksessa maaliskuun ajan. Mielessä on eräs sukkamalli Dropsin sivuilta sekä ehkä jotain muutakin ;) Olen kyllä jo muutamaan otteeseen todennut, että maaliskuu on mennyt aivan pipariksi lankojen ostamisen kannalta, mutta onpahan varauduttu kotonaoloon :D Ei luulis tulla tylsää kun on lankoja.

Loppuun ajattelin listata, että miten itse pysyn positiivisena näinä aikoina. Välillä on kyllä vaikeita hetkiä, ja ei meistä kukaan ole välttämättä koko ajan 24/7 positiivinen. Saa myös itkeä, surra, mutta saa myös olla positiivinen ja yrittää ajatella parasta, eikä se vähennä sitä, etteikö maailman tapahtumat olisi mielessä.

** tekemällä käsitöitä. Neulominen on ollut itselle jo muutenkin terapiaa, niin nyt se on ainakin sitä. Pyrin neulomaan aina mahdollisuuksien mukaan ja aina kun tuntuu, että maailman tapahtumat meinaavat vallata mieltä.

** haaveilemalla. Tämäkin liittyy käsitöihin, mutta pyrin unelmoimaan ja haaveilemaan aina ja suunnittelemaan uusia töitä. Näin mietin kaikkea kivaa ja aivot saa tekemistä! Tähän oiva apu on Pinterest ja laita hakusanaksi oma lempijuttusi niin pääset haaveiden maailmaan!

** jatkamalla arkisia asioita niin hyvin kuin mahdollista. Elämä ja arki jatkuvat, vaikkakin erilaisissa ja haastavissa ympäristöissä.

** iloitsemalla pienistä asioista kuten esimerkiksi siitä, että nyt on ollut ihania aurinkoisia päiviä ja kevät ja kesä ovat tulossa!

Mukavaa viikonloppua! Kerro sinä oma positiivisuusvinkkisi!

PS: Viikonloppuna luvassa ainakin pieni faktapostaus itsestäni! Nappasin haasteen jostain täältä blogeista ja vihdoin sain sen valmiiksi! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti