tiistai 3. maaliskuuta 2020

Käsityöt eivät aina mene suunnitellusti

Eikä elämä. Kirjoittelin aiemmin jo, että mitkä käsityöt eivät koskaan toteutuneet ja siitä inspiroituneena, päätin kirjoittaa uudemman postauksen käsitöistä, jotka eivät mene suunnitellusti. Oikeastaan inspiraatio tuli eräänä päivänä, jolloin olin kuvitellut, että tehdään päivästä oikein mukava ja kiva, mutta kappas eipä se päivä mennyt niin kuin suunnittelin. Päivä oli kyllä oikein kiva ja mukava, mutta eri tavalla kuin mitä olin suunnitellut. Niin myös käsitöissä.


** Pipot. Aiemmin joulukuussa kirjoittelin vaaleanpunaisesta palmikkopiposta ja julkaisin siitä myös ohjeen. Silloin ajattelin, että teen piposta myös uuden version ja kirjoitan ohjeen paremmin ylös ja liitän sen jopa ravelryyn. No, enpä ole palmikkopipoa sen koommin tehnyt joulukuun jälkeen. Isoveli-lankaakin olisi, mutta en vain ole saanut aikaiseksi, että saisin sen puikoille.

** Villasukat. Nyt on niin monia villasukkamalleja mielessä, että haluaisin ottaa ne kaikki puikoille ihan heti. Viime kesänä aloitin erään Suuressa Käsityölehdessä olleen villasukkamallin, koska se oli minusta kaunein malli ikinä. Aloitin ja purin sitten lopulta sen. Nyt tämä malli on alkanut kummitella mielessä jälleen ja mietin, että pitäisikö se ottaa uudemman kerran puikoille.

Toinen villasukkamalli, joka on alkanut kummitella päässäni, niin on Niina Laitisen soulmates -malli. Senkin aloitin viime kesänä, mutta purin senkin sitten reilun puolen vuoden jälkeen. Eikä tätä soulmateskuumetta vähennä yhtään Villasukkien uusivuosi -kirja. Olen nimittäin selaillut sitä tässä säännöllisesti ja siellä on aivan ihania malleja, ja haluaisin pistää puikoille useammat sieltä. Kirjasta muuten tulossa pian juttua tänne blogin puolelle, tai ainakin omat suosikit kirjasta!

** Pannat. Olen suunnitellut mielessäni omaa pantamallia jo pidempään, mutta en vain ole saanut sitä alkuun. Kerran jo aloitinkin sen, mutta purin, koska päätin, että teen sen eri langasta. Pannat ovat minusta kivoja varsinkin tälleen kevätpäiville, kun kuitenkin ehkä tarvitsee päähän jotain, mutta pipo on liian kuuma. Se olisi ollut niin kiva saada se suunniteltua nyt keväälle, mutta tulee se kevät ensi vuonnakin! Eikä se paha olisi kirpeille syyspäivillekään.

Mitä sinä ottaisit puikoille juuri nyt, jos mikään ei olisi esteenä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti