sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Helmikuun kulutuspäiväkirja: kuinka paljon neuloin?

Olemme jälleen taas kuukauden vaihtumiskohdassa ja vuorossa on helmikuun kulutuspäiväkirjaa. Kaiken kaikkiaan helmikuu oli kyllä jollain tasolla sekava. Sekavia ajatuksia, sekalaisia tunteita, erilaisia käsitöiden aloituksia, ajatuksissa vaeltelua ja kaikkea niiden väliltä. Valmiiden töiden osalta helmikuu näyttää oikeastaan pelkkää sukkaa. Helmikuussa ei tullut valmiiksi muuta kuin sukkia. Mutta onneksi sentään helmikuun paras anti on sen monipuolisuus. On kirjoneuletta, valepalmikkoa, jämälankasukkaa, ja paljon muuta. 

Ostetut langat:
Janne-lanka: 200 g
Novitan pusupussi:750 g

Yhteensä: 950 gValmistuneet työt: 
Lilat lapsen kirjoneulesukat: 46 g
Pinkki-harmaat kirjoneulesukat: 51 g
Puna-valkoiset kirjoneulesukat: 72 g
February villasukat: 98 g
Multiraitasukat: 103 g
Aikuisen jämälankasukat: 100 g
Oranssit sukat: 98 g
Vauvan valepalmikkosukat: 28 g
Maaliskuun sukkapari: 118 g

Yhteensä: 714 g

Ei tämä nyt mitenkään huonolta näytä valmistuvien töiden kannalta. Niin paljon erilaisia valmistuneita sukkia. Helmikuuta kuvaa monipuolisuus ja uuden oppiminen, vaikka tuntuu, että olisin tehnyt vain sukkia. Pinnan alla on kuitenkin niin paljon enemmän. Piti muuten oikein käydä katsomassa täällä että mitä odotin helmikuulta. Odotin helmikuulta pienempiä valmistuneita töitä, ja no, ehkä sukat voidaan laskea siihen kategoriaan. Odotin myös uusia asioita, ja niitähän sitten tuli mm. kirjoneuleen muodossa.

Maaliskuulta odotan asioiden tasaantumista ja asioiden etenemistä. Maaliskuulle olisi kiva saada jokin pidempikestoinen työ, jota voisi työstää aina, kun siltä tuntuu, eikä tarvitsisi niin paljon miettiä uuden oppimista. Neulebingorukseja olisi kiva myös saada, sillä nyt ei ole hetkeen tullut sinne mitään. Maaliskuulta odotan myös keväisiä värejä ja niiden toteutuksia. Toivon, että maaliskuu jatkuu myös hyvin ex tempore asioiden osalta.Toivon myös, että saan valmiiksi jotain muita kuin sukkia. Myös jokin uusi pitkään haaveissa ollut juttu olisi kiva aloittaa.

Mitä sinä odotat maaliskuulta?

Ps: Ensi viikolla on ainakin luvassa omia kokemuksia yhteisneulonnoista, appelsiinisukkia sekä jotain muuta ex temporea!  

2 kommenttia: